Wie zijn wij ?

Hoe is het zover gekomen ?

Op 27-02-2014 begon ik met de oprichting van een Battlefield 4 platoon. Dit na enige tijd lid te zijn geweest van diverse clans.
Door verschillende redenen vielen de clans uit elkaar of werden opgeheven. Dus na een tijdje dacht ik , ik begin er zelf eentje en
ik zie wel waar het schip strandt. Tot mijn verbazing groeide het platoon tot een ledental van , op moment van schrijven, 137 leden.
Na verloop van tijd kwamen er andere spellen uit en die werden door de diverse leden ook gespeeld . Zo is er ondertussen een World of Tanks-clan,
een War Thunder-squadron, een GTA5-crew en een World of Warcraft-guild. Sinds kort zijn we ook begonnen met Heroes and Generals !!!  Er zullen in de toekomst nog wel meer games bijkomen,
want er komen nog veel mooie games uit.
Op het moment van schrijven zit de community op zo’n 150 unieke leden, verspreid over de diverse games en diverse landen. Want er zijn niet alleen members uit Nederland. Er zijn ook members uit Belgie, Duitsland, Engeland en zelfs Finland ! We doen niet aan ledenlijsten op de website, als je iemand tegenkomt in-game met de tag DCH of TDCH dan is het een lid van ons ( hoogstwaarschijnlijk, hopelijk hebben we een tag gekozen die verder niet door andere groepen worden gebruikt ) .

 

 

Wat is ons doel ?

We hoeven niet de grootste te worden ( al zou dat wel leuk zijn uiteraard ). Wat we willen  is een leuke groep mensen en spelers waar iedereen zich welkom voelt, waar het gezellig is en waar gelachen kan worden. Maar ook een plek waar je jezelf kan zijn. Je kan en mag altijd hulp vragen aan een van de leiders of mede-leden, hiervoor is onder andere het forum in leven gesteld. Of je kunt dit ook via Teamspeak doen.

We stellen geen zware eisen aan leden, er is geen minimale ervarings-graad of level waar je aan moet voldoen. Het enige wat we willen is dat je jezelf normaal gedraagd, dus niet iedereen uitschelden als het een keer niet lukt. Al mag je gerust eens een vloek uitten als het niet loopt, niets anders als menselijk…doen wij ook weleens.

 

Er zijn maar een paar regeltjes :

Cheaten word niet op prijs gesteld, de enige straf die we daarop hebben is onmiddelijke verwijdering uit de groep en een report naar de desbetreffende developer.

Schelden kunnen we niet uitbannen, zoals hierboven al gezegd , ook de leiders maken zich daar weleens schuldig aan maar…….1 woord is een hele grote no-go…..kanker…..gebruik je dit woord dan is er geen excuus, je zult verwijderd worden !!!! Menigeen heeft wel iemand in zijn kring verloren aan deze ziekte. En het wordt niet op prijs gesteld als je iemand daarmee de huid vol scheldt.

Om deze regels te beschermen hebben we de Kern in het leven geroepen.

Dit zijn de mensen die de leiding hebben over de Dutch Cheese Heads. Je komt meer te weten over de kern door op de desbetreffende pagina te kijken op de website.

We proberen als leiding om alle leden een plezierige en gezellige omgeving te bieden waar je kunt gamen. We hebben een eigen Teamspeak-server zodat er geen Skype of ander programmaatje gebruikt hoeft te worden.

 

Lid worden kost niets en we verplichten je tot niks. Er word en zal geen ledengeld gevraagd worden, nooit ! 

Uiteindelijk is het een , uit de hand gelopen, hobby.

Wil je doneren dan zal niemand van ons je tegenhouden, je kunt hiervoor kontakt opnemen met fredo1971 of cheese_head.

Houd er wel rekening mee dat doneren je geen rechten geeft, je koopt geen reserved-slot met een donatie of je wordt ook niet ineens leider.

Als er een leider nodig is zal dit door de Kern besproken worden en de Kern zal uiteindelijk ook iemand vragen of hij/zij dit wil zijn.

Desalniettemin….donaties zijn zeer zeker welkom.

 

 

Ons motto is : Amicitia Fortior , wat zoveel wil zeggen als “sterker door vriendschap”.

 

Met vriendelijke groet,

A Pellegrino , ook wel bekend als fredo1971  of  Mr_Cheese_Head

2955852762164894087