CS:GO

 Feb 26, 2016 - Online, Shooter

 Chapeaubas

Counter Strike : Global Offensive ( CS:GO ) gaat verder met het team-gebaseerde aktie spel waarmee de franchise begon 12 jaar geleden.

CS:GO heeft nieuwe mappen, karakters en wapens en brengt nieuwe versies van de klassieke CS-content ( de_dust, etc ). En daarbij introduceert CS:GO nieuwe gameplay-modes, matchmaking, leaderboards en meer.

 

GAME MODES :

 

Classic : Competatief

Dit is de klassieke mode die Counterstrike beroemd maakte. Kom in de wachtrij en speel mee met een 5v5 best of 30 match met de standaard competatieve Counterstrike regels op een van de klassieke maps. Je kan solo joinen of maak een team en join als een unit.

Classic : Casual

Klaar om Counterstrike te spelen maar je wil geen complete match ? Vind een casual match en speel op je eigen tempo. In casual mode krijgen spelers  automatisch body-armour en defusal kits en je krijgt bonus rewards voor kills.

Demolition

In de demolition-mode wisselen de spelers tussen de aanval en verdediging van een enkele bombsite in een serie van mappen ontwikkeld voor snelle game-play.Spelers krijgen automatisch een wapen om mee te starten en krijgen voor elke kill een ander wapen. Als jij klaar bent voor de uitdaging kun je proberen om elke ronde een kill te krijgen om de ultieme wapens te winnen, een krachtige sniper-rifle !

Wapenwedloop of Arms Race

Arms Race is een gun progressie mode met instant respawn en een hele hoop close-quarter gevechten. Spelers krijgen na elke geregistreerde kill een nieuw wapen zodat ze zich een weg banen door elk wapen in de game. Krijg een kill met het laatste wapen, een gouden mes, en win !

 

Onze leider in deze game is Chapeaubas. Dus wil je meer weten ? Dan spreek je hem aan.