Battlefield

 Feb 26, 2016 - Online, Shooter

 Chapeaubas

BELEEF BATTLEFIELD  OP JE PC

 

Niets kan eraan tippen. Ga volledig op in de glorieuze chaos van de totale oorlog die je alleen kunt vinden in Battlefield.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

* Alleen in Battlefield maak je op PC kennis met Levolution; het landschap verandert in real-time en bevat interactieve omgevingen die reageren op wat jij doet zodat elk spel weer anders is.

* Alleen in Battlefield maak je kennis met de brute kracht van de nieuwe Frostbite™ 3-engine. Het beeld en geluid wordt met ongekend detail weergegeven, de animaties van de personages zijn superieur en de dynamische vernietiging is om van te watertanden.

* Alleen in Battlefield beleef je oorlogsvoering met zo’n ongekende vrijheid, dat je kunt uitgaan van je eigen kracht en zelf het pad naar de overwinning kunt bepalen.

* Alleen in Battlefield vecht je niet alleen op het land en in de lucht maar ook in het water, met gloednieuwe watervoertuigen

* Alleen in Battlefield leid je je team in Commander Mode, waarbij jij voorop gaat in de strijd om het gevecht in jouw voordeel te beslissen, ook onderweg op je tablet.

 

 

Wij hebben een leuk en gezellig platoon op Battlefield 4 en Battlefield 3. Het platoon op Battlefield 1 is nog volop in opbouw maar ook daar kun je het platoon joinen.

Speel je Battlefield 4 en wil je een kijkje nemen op ons platoon ? Onze tag is DCH.

Ook op Battlefield 1 hebben we de tag DCH

 

Onze leiders van het platoon zijn Eppie00 en v3n0m68, wil je wat weten ? Vraag het hun !